Λοιπό Επικουρικό: Αποτελέσματα Α΄ κύκλου 2022

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ

Η 7η ΥΠΕ ανακοίνωσε εχθές Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 τους πίνακες αποτελεσμάτων του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού για τις μέχρι σήμερα αξιολογήσεις – προσλήψεις, του Α κύκλου αιτήσεων του 2022.

Σας ενημερώνουμε οι υποψήφιοι/ες των οποίων οι αιτήσεις ελέγχθησαν, έχουν χρωματιστεί με σιέλ ή πορτοκαλί χρώμα και αναφέρεται κατά περίπτωση η πρόσληψη ή απόρριψη και ο λόγος απόρριψης.

Όσες είναι χρωματισμένες με σιέλ διαγράφονται από τον πίνακα είτε ως προσληπτέοι, είτε ως απορριπτέοι. Όσες γραμμές είναι χρωματισμένες με πορτοκαλί χρώμα σημαίνει ότι έχουν προσληφθεί λόγω αναστολών εμβολιασμών για 3+3 μήνες και ΔΕΝ διαγράφονται από τον πίνακα.

Οι πίνακες είναι ταξινομημένοι ανά φορέα προτίμησης, κατηγορία (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ-ΥΕ), κλάδο, σειρά προτίμησης και Σύνολο Μορίων κατά φθίνουσα ταξινόμηση.

O αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης εστάλη στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) του/της υποψήφιου/ας για όσους δεν τον γνωρίζουν. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε κάθε πίνακα με Ctrl+F και τον αριθμό πρωτοκόλλου σας ή Barcode.

Δεν ανακοινώνονται ονόματα για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι μέχρι σήμερα πίνακες αποτελεσμάτων για τον Α΄ κύκλο αιτήσεων έτους 2022, (Αιτήσεις Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2022), έχουν ως εξής ανά κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕ