“Λευκή Νύχτα” σε Καλαμάτα, Ναύπλιο και Πρέβεζα

Αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 διοργανώνεται ο θεσμός της “Λευκής Νύχτας” σε τρείς μεγάλες πόλεις, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο και την Πρέβεζα.

Η “Λευκή Νύχτα” πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Πρόκειται για μια δράση, που τα εμπορικά καταστήματα, μένουν ανοιχτά ως πολύ αργά το βράδυ, προσφέροντας στους καταναλωτές μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, τονώνοντας έτσι την εμπορική δραστηριότητα των πόλεων. Παράλληλα πραγματοποιούνται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, δίνοντας μια εορταστική διάθεση σε όλη την πόλη.

Στην Καλαμάτα οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00 και θα κρατήσουν μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Στην κεντρική Πλατεία, είναι προγραμματισμένη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου (έναρξη 21.00).

Στο Ναύπλιο τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από 20:00 έως τις 2:00 τα ξημερώματα. Σύνθημά τους, Αγοράζω – Διασκεδάζω. Θα υπάρχει live μουσική με το τοπικό συγκρότημα “Palm Tree Vibes” και με τον Τενόρο κ. Ντίνο Καλύβα.

Στην Πρέβεζα τα καταστήματα στο ιστορικό κέντρο, θα μείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, με μεγάλες προσφορές. Κατά μήκος της αγοράς θα πραγματοποιούνται διάφορα events, με δώρα, εκπλήξεις και πολλή μουσική. Την παρουσίαση θα κάνει ο Διονύσης Ζάχος.