Προκήρυξη εκπαιδευτικών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη 22/06, η Προκήρυξη για την πρόσληψη αναπληρωτών, ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τη Δευτέρα 27/06/2022 έως τη Δευτέρα 4/7/2022. Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) προς τη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών στη Διεύθυνση: Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, Λ. Γαλατσίου 19, Τ.Κ. 11141, Αθήνα.

Αναρτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, η Προκήρυξη για την πρόσληψη αναπληρωτών, ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τη Δευτέρα 27/06/2022 έως τη Δευτέρα 4/7/2022.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) προς τη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης) στη Διεύθυνση: Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, Λακκιά Βασιλικών Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57006.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.Α. https://www.dypa.gov.gr/ στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://www.dypa.gov.gr/prokiriksi-eidikotiton-ghia-tin-proslipsi-ekpaideftikou-kai-eidikou-epistimonikou-prosopikou-ghia-to-kentro-epaghghelmatikis-katartisis-efivon-kai-neon-me-eidikes-anaghkes-thessalonikis-ghia-to-skholiko-etos-2022-2023