ΚΠΙΣΝ: Αύριο Χριστουγεννιάτικο Silent Disco Party

Αντλώντας έμπνευση από τη φετινή θεματική του Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τίτλο Gatherings: συναντήσεις ανθρώπων, το SNFCC Youth Council διοργανώνει ένα

Χριστουγεννιάτικο Silent Disco Party, στον Θόλο.

Κάτω από το φως της εγκατάστασης Rhizome των Tom και Lien Dekyvery – ενός ιστού με διαφορετικά επίπεδα από τεντωμένα λεπτά σχοινιά που θυμίζουν χορδές – θα στηθεί ένα πάρτι δίχως ηχεία, αλλά με πολλά ασύρματα ακουστικά.

Μια διαφορετική συνάθροιση, όπου όλοι μαζί θα μοιραστούμε μια μουσικοχορευτική εμπειρία, με τα ακουστικά να παραμένουν κοινό σημείο επαφής.

Δύο DJ επιμελούνται και μιξάρουν, ζωντανά, διαφορετικά είδη μουσικής δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει τι θα ακούσει στα ακουστικά του: εσείς, θα ακολουθήσετε μόνο τους φίλους σας ή θα γνωρίσετε και νέους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια μουσικά ενδιαφέροντα;

DJ Sets: DJ Bellas | DJ Floba

Σάββατο 09/12
22.00 – 02.00
Θόλος

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας
Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης θα τηρηθούν slots με συγκεκριμένη διάρκεια.

*Για τη συμμετοχή σας, θα χρειαστεί να αφήσετε την έντυπη ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης, προκειμένου να παραλάβετε τα ακουστικά σας.

Στις 09/12, θα υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια Shuttle Bus, με τη γραμμή Panic! at the Disco, προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών:

Σύνταγμα – Συγγρού-Φιξ – ΚΠΙΣΝ 22:30 | 23:30

ΚΠΙΣΝ – Συγγρού-Φιξ – Σύνταγμα 00:30 | 01:30 | 02:30