Κουπόνια Κοινωνικού Τουρισμού ΟΓΑ: Ξεκινά η διανομή τους

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2024 οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας/ΟΠΕΚΑ 2024.

Για να δείτε εάν έχετε κληρωθεί στα προγράμματα Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού Αγροτικής Εστίας, θα πρέπει να γράψετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

α) τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που έχετε υποβάλει και

β) τον αριθμό μητρώου ΟΓΑ που έχετε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους, από οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας από

Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου 

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους:

1.Να επικοινωνήσουν με το κατάλυμα που τους ενδιαφέρει και να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου. Το κατάλυμα της επιλογής τους, πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

2. Έπειτα μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ opeka.gr καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

3. Μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται (από 10/7/2024) σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, αφού όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής κράτησης για να παραλάβουν τα δελτία τους.

Για την παραλαβή του δελτίου, απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία του δικαιούχου, ο οποίος πρέπει να έχει μαζί του:

α) Αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής του ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του,

β) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΠΕΚΑ 2024 ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΠΕΚΑ ΕΔΩ

Κοινωνικός – Ιαματικός τουρισμός στην Βόρεια Εύβοια, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στα νησιά των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Για τη Βόρεια Εύβοια, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και των νησιών των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου ισχύουν τα εξής:

  • Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού που θα επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων τους σε συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου δικαιούνται διακοπές μέχρι έντεκα (11) ημέρες, δηλαδή για δέκα (10) διανυκτερεύσεις.

  • Οι δικαιούχοι του προγράμματος ιαματικού τουρισμού που θα επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων τους σε συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου δικαιούνται παράλληλα με τις έντεκα (11) ημέρες (δέκα 10 διανυκτερεύσεις), δωρεάν πραγματοποίηση έως δέκα 10 απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες, συμβεβλημένες με το ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ, εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας των ανωτέρω Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σημείωση: Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού που θα επιλέξουν προορισμούς στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στα νησιά των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου χωρίς παροχή πρωινού, θα πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση διαμονής.

Η διάρκεια ισχύος των δελτίων είναι από τις 10 Ιουλίου 2024 έως τις 30 Μαΐου 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΟΓΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ