ΔΥΠΑ: 10η Ημέρα Καριέρας στα Τρίκαλα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), διοργανώνει τη 10η «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα, σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175 Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 10η «Ημέρα Καριέρας».

Με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης, η ΔΥΠΑ σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Τρικάλων θα παρέχει δωρεάν μετακίνηση από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων (αφετηρία αστικού ΚΤΕΛ, Κεντρική Πλατεία Τρικάλων – Σαράφης) προς το Ξενοδοχείο Ananti. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια με επιστροφή θα πραγματοποιούνται ανά δύο ώρες (10:00, 12:00, 14:00, 16:00).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala

Διαβάστε για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/memme

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr