Deepak Chopra: Δωρεάν πρόγραμμα διαλογισμού “Δημιουργώντας Αφθονία”

Διαλογισμός 21 ημέρες

Πάρε μέρος στη Διαλογιστική Πρόκληση 21-Ημερών™ με τον Deepak Chopra

“Δημιουργώντας Αφθονία”

Παρακολούθησε δωρεάν για 21 ημέρες τους διαλογισμούς του Deepak Chopra στα Ελληνικά. 

Εκπλήρωσε τις βαθύτερες επιθυμίες σου και προσέλκυσε όλα όσα επιθυμείς!

“Όταν το μυαλό και η καρδιά σου είναι πράγματι ανοιχτά, η αφθονία θα ρέει προς εσένα φυσικά, αβίαστα.” Deepak Chopra

Τι είναι αυτό που σου λείπει στη ζωή;

• Θα ήθελες να είχες περισσότερα χρήματα και να μπορούσες να απολαύσεις “ορισμένες πολυτέλειες”;

• Θα ήθελες να λαμβάνεις περισσότερη αναγνώριση και επιβράβευση στη δουλειά σου;

• Θα ήθελες να έχεις περισσότερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν;

• Θα ήθελες να ήσουν πιο δημιουργικός και να καλλιεργούσες τα ταλέντα σου;

• Πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή σου, αν αντί να ζούσες υπό την νοοτροπία της έλλειψης, ενστερνιζόσουν την πεποίθηση ότι η αφθονία είναι μια φυσική κατάσταση στην οποία μπορούμε να ζούμε όλοι;

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαλογιστικής πρόκλησης, καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της ζωής σου αυτή τη στιγμή, τους τομείς στους οποίους πιστεύεις ότι υπάρχει έλλειψη και, υπό την καθοδήγηση του Deepak Chopra, θα μάθεις πώς να καλωσορίσεις την αφθονία στη ζωή σου, αναγνωρίζοντάς την ως “μια φυσική κατάσταση ύπαρξης στην οποία μπορούμε όλοι να ζήσουμε”.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κλείσε

εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη θέση σου 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 

Η διαλογιστική αυτή πρόκληση θα σε καθοδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι αντίληψης και θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά την καθημερινότητά σου.

Θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού που μπορείς να ακολουθείς ακόμα και στις πιο απαιτητικές σου ημέρες.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 21 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ DEEPAK CHOPRA;

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρόκλησης, ο Deepak Chopra θα σε καθοδηγήσει σε ένα διαλογιστικό ταξίδι.

Για τρεις εβδομάδες, θα λαμβάνεις καθημερινά έναν νέο διαλογισμό που θα πρέπει να ακολουθήσεις μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ;

Ναι, φυσικά! Ο διαλογισμός είναι κατάλληλος για όλους.

Κατά τη διάρκεια των 21 ημερών της διαλογιστικής αυτής πρόκλησης, θα λάβεις πλήρη και σαφή καθοδήγηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο spiritual teacher, Deepak Chopra, ο οποίος θα σε εισάγει στο θέμα της ημέρας και στη συνέχεια θα σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα στον πραγματικό διαλογισμό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις μια αναπαυτική θέση. Μην πλέξεις τα χέρια σου, άστα να ακουμπήσουν απαλά στα πόδια σου ή κατά μήκος του σώματός σου, ώστε να υποδεχτείς τις αισθήσεις που θα σου φέρει ο διαλογισμός.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ;

Κάθε διαλογισμός διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Το πρώτο μέρος είναι θεωρητικό, όπου ο Deepak παρουσιάζει το θέμα της ημέρας και το μάντρα που θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

Μπορείς να διαλογιστείς όποτε θέλεις. Συνιστούμε να ακολουθήσεις τον διαλογισμό αμέσως μόλις ξυπνήσεις, γιατί τότε θα έχεις περισσότερη ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Μόλις ολοκληρώσεις το διαλογισμό, διάβασε τις τρεις συνοδευτικές ερωτήσεις αναστοχασμού. Πιθανότατα δεν θα μπορείς να βρεις τις απαντήσεις αμέσως, όμως δεν πειράζει! Βίωσε τη μέρα σου κανονικά και άσε τις ερωτήσεις να κυλήσουν μέσα σου… οι απαντήσεις θα έρθουν αυθόρμητα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το υποσυνείδητό σου εργάζεται για εσένα!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ;

Οι αυθαίρετες σκέψεις παραμονεύουν πάντα. Αρχίζουμε να διαλογιζόμαστε, να εστιάζουμε στην αναπνοή μας… και το μυαλό τρέχει από τη μια σκέψη στην άλλη!

Αν σου συμβεί αυτό, μην αποθαρρύνεσαι: προσπάθησε να δεις την απόσπαση της προσοχής σου ως φυσιολογική και αποδεκτή.

Το να αποσπάται η προσοχή σας από διάφορες σκέψεις είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης μας, δεν είναι κάποιο ελάττωμα. Προσπάθησε απλώς να επαναφέρεις το νου σου στην αναπνοή σου και συνέχισε τον διαλογισμό.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΩ;

Μπορείς να διαλογιστείς οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι!

Δεν υπάρχει το ειδικό, κατάλληλο μέρος. Θα εκπλαγείς από το πόσοι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά την τεχνική του διαλογισμού για να απολαύσουν τα τεράστια οφέλη του κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος στη δουλειά.

Αν νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς με τον αληθινό εαυτό σου, μπορείς να βρεις τρόπους να διαλογίζεσαι όπου κι αν βρίσκεσαι.

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ