ΑΣΕΠ 1Γ/2022: Οδηγός για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων

Αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) έχει ανακοινώσει ότι για τους υποψηφίους που έχουν δυσχέρεια πρόσβασης στα Εξεταστικά Κέντρα λόγω κινητικών προβλημάτων, υπάρχει πρόβλεψη να εξετασθούν σε Εξεταστικά Κέντρα που διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή.

Για τον σκοπό αυτόν, οι ως άνω υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α.Σ.Ε.Π. στο τηλ. 2131319470 (8:00 – 15:00). Ειδικά για τις ημέρες του διαγωνισμού το ωράριο του τηλεφωνικού κέντρου θα είναι διευρυμένο.

Οι υποψήφιοι του γραπτού διαγωνισμού της ΑΑΔΕ, που εμπίπτουν στις ειδικές διατάξεις για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και των οποίων οι αιτήσεις έγιναν δεκτές από την Ειδική Επιτροπή Διαγωνισμού, θα διαγωνισθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών στο Μεταξουργείο (Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, τηλ. 210-5221158, fax 210-5203905), ανεξαρτήτως της Περιφερειακής Ενότητας για την οποία δήλωσαν προτίμηση εξέτασης.

Ειδικά για τους υποψηφίους/ες με κινητικές δυσκολίες η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από την οδό Γιατράκου.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να προσέλθουν στο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο το αργότερο μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης (για την πρωινή εξέταση 8:00 για το α ́ εξεταζόμενο μάθημα και 12:00 για το β ́ εξεταζόμενο μάθημα, για την απογευματινή εξέταση 16:30), προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοποίησής τους και πρέπει να βρίσκονται εντός της αίθουσας, στην οποία θα εξετασθούν, τριάντα (30) λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εξέτασης.

Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ιες (δεκτοί/ές και μη) έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Εάν κάποιος/α από τους/τις υποψηφίους/ίες της παραπάνω κατηγορίας δεν έχει λάβει σχετική ειδοποίηση, παρακαλείται να απευθυνθεί στο Α.Σ.Ε.Π. (τηλ. 213-1319239)

Οι υποψήφιες/οι οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το διαβατήριο. Δεν θα γίνεται η ταυτοποίηση της ταυτότητας μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), δεδομένου ότι τα κινητά τηλέφωνα των υποψηφίων θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα τόσο κατά την είσοδό τους στις αίθουσες εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ

Αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων


ΠΗΓΗ: ΑΣΕΠ