Αγία Παρασκευή: Νέες θέσεις εργασίας

θεσεις εργασίας δήμο μοσχάτου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών, ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται θέσεις για:

  • 4 άτομα ΔΕ Οδηγών Γ’ κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου
  • 1 άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (σάρωθρο)
  • 1 άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (μηχανήματα τύπου JCB)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e.mandrou@agiaparaskevi.gr  ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίας Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ. 153 43, Αγία Παρασκευή. Για πληροφορίες κα. Μάνδρου Ελένη.

Τηλ. επικοινωνίας 213 2004 562.

Υποβολή αιτήσεων: από 12/10/2022 έως και 21/10/2022.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στην περίπτωση της ηλεκτρονικής κατάθεσης και  με βάση την ημερομηνία κατάθεσης στο πρωτόκολλου του Δήμου.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook