“Λευκές Νύχτες” σε Κόρινθο, Ορεστιάδα, Άργος, Τρίπολη και Βόλο

Αυτή την εβδομάδα οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κόρινθου, Ορεστιάδας, Άργους, Τρίπολης και Βόλου, σε τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διοργανώνουν το θεσμό της “Λευκής Νύχτας”. Σύμφωνα με τη δράση τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στου καταναλωτές να ψωνίσουν με μεγάλες εκπτώσεις. Παράλληλα στις πόλεις πραγματοποιούνται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, δίνοντας μια χαρούμενη διάθεση σε όλους.

Στην Κόρινθο η «Λευκή Νύχτα» θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου. Θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα σε τμήματα των πεζόδρομων της πόλης, ενώ το τριήμερο 29-31.8.2022 τα καταστήματα θα έχουν “τιμές Λευκής Νύχτας”.

Στην Ορεστιάδα η «Λευκή Νύχτα» θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου. Έναρξη στην κεντρική πλατεία από τις 19:00΄ μέχρι τα μεσάνυχτα. Εκτός από μοναδικές εκπτώσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με live μουσικές σκηνές. Τελετή έναρξης στην κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας στις 19:00΄.

Στο Άργος η «Λευκή Νύχτα» θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου, από 19.00΄έως 02.00′. Μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα, djs στους δρόμους της πόλης και μεγάλη συναυλία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, με Μύρωνα Στρατή και Ευρυδίκη.

Στην Τρίπολη «2 Λευκές Νύχτες», 30 και 31 Αυγούστου. Μεγάλες προσφορές, happenigs, δώρα και συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο, στην Πλατεία Πετρινού (21.00′), θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Στο Βόλο η «Λευκή Νύχτα» θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Έναρξη της εκδήλωσης στις 20:00΄με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Βόλου, κατά μήκος του πεζοδρόμου της Ερμού. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ (έως 3:00), με μεγάλες εκπτώσεις. Επίσης θα υπάρχουν διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες, parties στους δρόμους.