Εκλογές 2023: έως 50% έκπτωση στα εισιτήρια

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι οι αεροπορικές εταιρείες AEGEAN και Olympic Air, προσφέρουν ειδικό ναύλο 41 ευρώ ανά διαδρομή ή 82 ευρώ μετ’ επιστροφής με ΦΠΑ (συν τους φόρους αεροδρομίων και τέλος εξυπηρέτησης 10€) για όλο το εσωτερικό δίκτυό τους, για τις αεροπορικές μετακινήσεις των Δικαστικών Αντιπροσώπων, που θα πραγματοποιηθούν για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις επικείμενες εκλογές.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα εξυπηρετούνται για τις κρατήσεις και εκδόσεις των εισιτηρίων τους για την άσκηση των καθηκόντων τους στις βουλευτικές εκλογές 2023, αποκλειστικά από τα τηλεφωνικά κέντρα (call center) των ανωτέρω εταιρειών στους αριθμούς κλήσης 801 11 20 000 και 210 62 61 000 αντίστοιχα, από όπου και θα παρέχονται, εφόσον απαιτείται, περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την εν λόγω διαδικασία. Σημειώνεται ότι κατά την έκδοση των εισιτηρίων τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα χρειαστεί να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τη σχετική πιστοποίηση για τη μετακίνησή τους.

Επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι, η αεροπορική εταιρεία SKY express προχωρά στην παροχή έκπτωσης 50% σε όλες τις πτήσεις της στο δίκτυο εσωτερικού, για όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους και ένα συνοδό μέλος, που πρόκειται να ταξιδέψουν για την άσκηση των καθηκόντων τους εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Για την αναλυτική ενημέρωση και εξυπηρέτηση τους, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο https://www.skyexpress.gr/el/news/elections-21-May-2023 όπου περιγράφονται αναλυτικά τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Επίσης εκπτώσεις έως 50% στα εισιτήρια ανακοίνωσαν και οι ναυτιλιακές εταιρείες, για τους µετακινούµενους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα ΙΧ οχήματά τους, κατά τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ