Προσλήψεις στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ στο Κορωπί

Ο Δήμος Κρωπίας, ανακοίνωσε ότι θα συνάψει:

συμβάσεις μίσθωσης έργου με συνολικά ΤΡΙΑ (3) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ Δήμου Κρωπίας, που εδρεύει στο Κορωπί, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υποστηρικτικού έργου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων ΑμΕΑ του Δήμου Κρωπίας» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

σύμβαση μίσθωσης έργου με Ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του ΚΔΑΠ Δήμου Κρωπίας, που εδρεύει στο Κορωπί, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υποστηρικτικού έργου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων του Δήμου Κρωπίας» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι ειδικότητες που ζητά είναι:

  • ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

  • ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ, ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

  • ΔΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

  • ΔΕ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Οι υποψήφιοι/ες, όλων των ειδικοτήτων, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή από τις

21/10/2024 έως τις 30/10/2024

στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, 19441, Κορωπί, υπόψη κ. Γιαννοπούλου Αγγελικής (τηλ. επικοινωνίας: 2132000755), είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη ηλ. Δ/νση kdapkor@gmail.com.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

 

ΠΗΓΗ