Γιατροί του Κόσμου: Πρόσληψη Ψυχολόγου έως 30 Ιουνίου 2026

Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλουν σχετική αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την κάλυψη

μίας (1) θέσης Ψυχολόγου

Ο/Η επιλεχθείς/είσα θα απασχοληθεί με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, στη Δομή του Κοινωνικού Πολυϊατρείου αλλά και της Κινητής Μονάδας των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη από την ημερομηνία πρόσληψής του/της έως και τις 30/06/2026 με συμβάσεις ανά ημερολογιακό έτος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ

Για την υποβολή του Φακέλου Αίτησης και Δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ώρες από 10:00 έως 16:00 στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου:

Σαπφούς 12, Τ.Κ. 105 53 – Αθήνα, 5ος όροφος, κατάθεση στο πρωτόκολλο. Είναι δυνατή και η ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή του φακέλου αίτησης και δικαιολογητικών. Υπόδειγμα της αίτησης αποτελεί παράρτημα της παρούσης.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται συνημμένα σε σφραγισμένο φάκελο:

  1. Αντίγραφα των δικαιολογητικών των κριτηρίων επιλογής που αναγράφονται στους πίνακες της Πρόσκλησης.

  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (για την απόδειξη των ανωτέρω απαραίτητων και επιθυμητών προσόντων και σημειώνοντας επιπρόσθετα την ύπαρξη συστατικών επιστολών, εάν υπάρχουν). Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσει τα όσα αναγράφει στο βιογραφικό σημείωμα όταν ζητηθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης και εφόσον επιλεγεί.

Ο υποψήφιος σημειώνει απ’ έξω από τον φάκελο τα στοιχεία αλληλογραφίας και τη θέση εργασίας. Η αίτηση θα  υποβάλλεται σε φάκελο και θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος

λήγει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024.

Για διευκρινήσεις ως προς την κατάθεση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στο τηλέφωνο: 210 3213150, κα Μανουσάκη Θεώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΗΓΗ