Δήμος Μεσολογγίου: Προσλήψεις για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει συνολικά οκτώ (8) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της έως 06-03-2024.

Οι ειδικότητα που ζητά είναι:

ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ.2 N.2527/1997)

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του ν.3584/07 (δηλαδή να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).

Να είναι υγιείς και να έχουν την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των ανατιθέμενων καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους (το Έντυπο αίτησης θα τους χορηγείται από το Τμήμα Ανθρωπινού Δυναμικού), πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας,

  2. Υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία) στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη),

  3. Υπεύθυνη δήλωση «περί μη καταδίκης» (δίνεται από την Υπηρεσία).

  4. Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή ηλεκτρονικά σε βάση 24ώρου, στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: work@2608.syzefxis.gov.gr μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΗΓΗ