Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη: Προσλήψεις για 12 μήνες

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη που εδρεύει στη Νίκαια,  ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών, με συνολικά πέντε (05) άτομα, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Παιδείας.

Οι ειδικότητες που ζητά είναι:

  • ΤΕ Καθηγητών Μουσικής ειδίκευση Πιάνου

  • ΠΕ Καθηγητών Μουσικής ειδίκευση Βιολοντσέλου

  • ΤΕ Καθηγητών Μουσικής ειδίκευση Κόρνου

  • ΤΕ Καθηγητών Μουσικής ειδίκευση Σαντουρίου

  • ΤΕ Καθηγητών Μουσικής ειδίκευση Λαϊκής – Ακουστικής Κιθάρας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

prosopiko_ekt@nikaia-rentis.gov.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Π. Τσαλδάρη 10 Νίκαια, 3ος όροφος, Τμήμα ΙΔΑΧ και Έκτακτου Προσωπικού, υπ’ όψιν Πάντσου Αναστασίας τηλ. επικοινωνίας: 2132075285 – 226.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής ή της ανάρτησής της στο κατάστημα και στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων τουδημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΜΕ 3/2023

ΠΗΓΗ