ΣΤΑΣΥ: Νέες προσλήψεις για μόνιμες θέσεις 2023

Η εταιρεία «ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» (ΣΤΑΣΥ), ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δέκα (10) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής  Εκπαίδευσης (ΠΕ) – επτά (7) θέσεις και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) – τρείς (3) θέσεις.

Οι ειδικότητες που ζητά είναι:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), επτά (7) θέσεις:

  • ΠΕ Μηχανικός Συντήρησης Τροχαίου Υλικού (2 θέσεις)

  • ΠΕ Υπάλληλος Ανθρωπίνου Δυναμικού (2 θέσεις)

  • ΠΕ Υπάλληλος Διοικητικής Μέριμνας (2 θέσεις) και

  • ΠΕ Υπάλληλος Προϋπολογισμού και Αποτελεσμάτων (1 θέση)

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) τρεις (3) θέσεις:

  • ΤΕ Ελεγκτής Ισχύος (1 θέση)

  • ΤΕ Τεχνικός Πληροφορικής (1 θέση)

  • ΤΕ Υπάλληλος Ανθρωπίνου Δυναμικού (1 θέση)

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η υποβολή αιτήσεων, συμμετοχής (ηλεκτρονική) στην ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα πραγματοποιείται μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://proslipseis.stasy.gr/

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (ΠΕ/ΤΕ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα προσλήψεων είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. www.stasy.gr και επιλέγοντας το σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. είτε απευθείας στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr/

Οι υποψήφιοι να  έχουν γεννηθεί:

α)
έως και το έτος 2002 για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ.

β)
από το έτος 1978 έως και το έτος 2002 οι υποψήφιοι των κλάδων ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (κωδ. θέσης 201) και ΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (κωδ. θέσης 206)

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ