Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Προσλήψεις Παιδαγωγών ΠΠΗ και Βρεφονηπιοκόμων

Παιδιά

Προσλήψεις, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 11 μήνες), συνολικά δύο (2) ατόμων ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων», που εδρεύει στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαϊας, για τις ανάγκες λειτουργίας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Α’ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 116 Π.ΜΑΧΗΣ.

Οι ειδικότητες που ζητά είναι:

  • ΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

  • ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της σύμβασης και έως 11 μήνες (όχι πριν την 1-9-2023).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά proedrosotad@gmail.com είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, Πλατεία Δημοκρατίας 1, Κάτω Αχαΐα ΤΚ 25200, υπόψιν κας Λίγκα Νίκης (τηλ. επικοινωνίας: 26930-22059).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και στο διαδικτυακό τόπο αυτού https://ddachaias.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2023