Δήμος Νίκαιας – Άγ.Ιωάννη Ρέντη: Ζητά ασκούμενο δικηγόρο

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη προσκαλεί όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυµούν να πραγµατοποιήσουν µέρος της άσκησής τους, διάρκειας ενός (1) έτους, στο γραφείο της Νοµικής Υπηρεσίας του ∆ήµου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, να υποβάλουν την αίτησή τους, στο πρωτόκολλο του ∆ήµου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 9:00 – 14:00,

μέχρι την 31η Μαρτίου 2023.

Η αίτηση µπορεί να υποβάλλεται και ταχυδροµικώς, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσµίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδροµείου ή άλλο αποδεικτικό µέσο.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.

Το χρονικό διάστηµα άσκησης του υποψηφίου δικηγόρου στον ∆ήµο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα ξεκινήσει την 10η Απριλίου 2023 και θα λήξει την 09η Απριλίου 2024.

Οι θέσεις των ασκουµένων δικηγόρων ορίζονται σε µία (1).

Ωράριο της ηµερήσιας απασχόλησης του ασκούµενου δικηγόρου ορίζονται οκτώ (8) ώρες, αναλόγως των αναγκών της υπηρεσίας.

Υπεύθυνος τήρησης και ελέγχου του παρουσιολογίου είναι ο εκάστοτε Γενικός Γραµµατέας του ∆ήµου.

Η µηνιαία αποζηµίωση ανέρχεται σε εξακόσια (600) ευρώ, δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου εισοδήµατος και θα καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ηµερολογιακού µηνός.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Γραφείο ∆ηµάρχου/Γραφείο Νοµικής Υπηρεσίας ∆ήµου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο τηλέφωνο 213-2075345, 6944266679.

Πληροφορίες: κ.Νικολαίδου Ελένη

Υπεύθυνος: κ. Κλαπαδάκης Μιλτιάδης-Παναγιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πηγή: https://diavgeia.gov.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ