Πειραιάς: «Κόκκινη Νύχτα» 2022

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, διοργανώνουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου για 2η χρονιά την «Κόκκινη Νύχτα».

Πρόκειται για  μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, δεκάδες δράσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης,  ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις!

Στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 το βράδυ, μετατρέποντας το κέντρο της πόλης σε «κέντρο εξωστρέφειας» της φετινής εορταστικής περιόδου.

Από νωρίς το απόγευμα ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με ξυλοπόδαρους, τη μασκότ του Ολυμπιακού, μάγους, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, το γιορτινό τρένο, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώνει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, σπουδαστές των ΙΕΚ της πόλης θα προσφέρουν κεράσματα, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.