Σέρρες: Λήξη αιτήσεων για πρόσληψη στον παιδικό σταθμό

Νρεφονηπιακος

Αύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Εμμανουήλ Παππά», στο Χρυσό της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της έως 31-8-2023 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Η πρόσληψη αφορά στη στελέχωση του παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Σουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ, Τ.Κ.62046, ΧΡΥΣΟ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, (Δημαρχείο Δήμου Εμμανουήλ Παππά), υπόψιν κας Τσιλεδάκη Μαρίας – Όρσολας (τηλ. επικοινωνίας: 2321352680).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για τη θέση προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά, Ηράκλειας, Ζιχίνης, Σερρών και Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Υποβολή αιτήσεων: έως και 21 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα

 

Τηλ. επικοινωνίας: 2321352680

Δείτε την Ανακοίνωση

Πηγή: http://edemocracy-empapas.gr/

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΔΩ