Δωρεάν σεμινάρια Social Media, Logistics και Οικονομικών

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τη Socialinnov ξεκινάει νέο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων και mentoring για την ενδυνάμωση νέων 18-30 ετών!

Το πρόγραμμα έχει στηρίξει περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες μέχρι σήμερα και στοχεύει μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ψηφιακές εκπαιδεύσεις και workshops να ενδυναμώσει 10.000 άτομα μέσα στο 2022.

Πέμπτη 24/11/2022 11.00-13.00

  • 11.00-12.00 Οικονομικά για μη οικονομικούς
    Βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης ενός project και Οικονομικά για μη οικονομικούς: Κύριες Οικονομικές Καταστάσεις, Ισολογισμός, Οικονομικός Κύκλος, Προϋπολογισμός, Προβλέψεις,  Διαχείριση ρευστότητας, Ο Ρόλος και η σημασία της Οικονομικής Διεύθυνσης και πολλά άλλα!
    Εισηγήτρια: Κωνσταντίνα Γαλάνη, Category Profitability Finance Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
  • 12.00-13.00 Οικονομική ανάπτυξη: Σημασία, μέτρηση και παράγοντες
    Οικονομία και επιχειρήσεις. Τι είναι ΑΕΠ, προστιθέμενη αξία, πώς τα μετράμε, τι τους επηρεάζει; Πως μπορούμε να εκτιμήσουμε το Οικονομικό-Κοινωνικό Αποτύπωμα μια επιχείρησης;
    Εισηγητές: Svetoslav Danchev, Επικεφαλής Τμήματος Μικροοικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής ΙΟΒΕ, Νίκος Παρατσιώκας, Ερευνητικός Συνεργάτης, ΙΟΒΕ
Παρασκευή 25/11/2022, 11.00-14.00

Εισαγωγή στην εφοδιαστική αλυσίδα: Παραγωγή, διακίνηση, επαγγελματικές προσδοκίες. Ανοιχτές θέσεις εργασίας και ευκαιρίες εξέλιξης στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

  • 11.00-12.00 Lean Manufacturing
    Επαγγελματικές προσδοκίες στην εφοδιαστική αλυσίδα: Μία εναλλακτική ματιά.
    Εισηγητής: Γιάννης Κρίτας, Supply Chain Capability Development Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
  • 12.00-13.00 Επαγγελματικές προσδοκίες στην εφοδιαστική αλυσίδα: Μία εναλλακτική ματιά.
    Γνωστές και λιγότερο γνωστές ευκαιρίες επαγγελματικής πορείας στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενός κλάδου που μιλάει την ίδια γλώσσα σε όλον τον κόσμο.
    Εισηγητής: Δημήτρης Μποσνίδης, Logistics manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
  • 13.00-14.00 Ανοιχτές θέσεις εργασίας και ευκαιρίες εξέλιξης στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
    Ανακάλυψε τις και μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
    Εισηγήτρια: Μαριάνθη Χαρώνη, Talent Acquisition Partner, Κωνσταντίνα Κώτσια, Employer Brand & Culture Programs Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δευτέρα 28/11/2022, 11.00-13.00

  • 11.00-12.00 Social Media Μυστικά και πώς οι μάρκες μπορούν να ακολουθούν τις τάσεις
    Μάθετε όλα τα μυστικά των Social Media από τους experts της The Coca-Cola Company!
    Εισηγήτριες: Μάρθα Οστιούνη, FLA Brand Manager Greece, Cyprus, Malta, Νάντια Τριγκάκη, Coca-Cola App Business Owner, The Coca-Cola Company
  • 12.00-13.00 Crafting a Non Borders Future
    “Το μέλλον δεν έχει όρια, δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει, λάθος και σωστό. Μπορείς να το ονειρευτείς όπως θέλεις και τώρα είναι η στιγμή σου!
    Ένα inspirational session για να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, να κάνουμε challenge τα όριά μας και να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που μας χωρίζει από τον στόχο μας!”
    Εισηγητής: Γιάννης Βίδρας, Coca-Cola 3E Acceleration POD Lead | Τριαθλητής | Πρεσβευτής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη